Mest övertygande UFO-incidenten någonsin?

Mest övertygande UFO-incidenten någonsin?

Det finns mängder av UFO-incidenter med härstamning från hela jorden. Faktum är att de inte är helt ovanliga. Dock är det förstås stor skillnad på kvaliteten. De flesta UFO-incidenterna som rapporterats saknar kredibilitet. Det handlar om fall där det bara finns ett enda vittne, till ett skeende som i grunden är svårt att bevisa. Samtidigt som UFO:n, i den mening vi pratar om dem som styrda av intelligent liv från andra planeter, betraktas som osannolika. Under de senaste åren har en del uppmärksamhet riktats mot totalt tre filmer som filmats av amerikanska flottan. I det här inlägget ska jag berätta mer om en av dem, en film som kanske är att betrakta som den mest trovärdiga incidenten UFO-incidenten. En video känd som ”GO FAST”.

UFO:n må vara sanna eller falska. Sant är att ditt företag behöver kapital för att växa. Det brukade vara krångligt att få företagslån med omständiga ansökningsprocesser och långa utbetalningstider. Det har Capcito ändrat på. Hos dem ansöker du enkelt om lån genom att använda dig av BankID. Du går in på deras hemsida och fyller i hur mycket du vill låna och andra uppgifter om ditt företag. Det tar inte mer än några minuter. Inom ett dygn får du tillbaka ett låneförslag. Om du tycker om det bekräftar du lånet med BankID, pengarna får du sen utbetalt till företagskontot redan samma dag.

”GO FAST”-videon

Den UFO-incident som förmodligen äger mest kredibilitet är den som finns fångad på en video som blivit känd under titeln ”F/A-18 Super Hornet GO FAST Video”. Filmen, vars äkthet har bekräftats av Pentagon, visar vad besättningen på ett F18 bevittnade under en flygning som ska ha skett någon gång år 2015. Materialet filmades av en infraröd spårningskamera som innehåller den mest avancerade spårningstekniken som finns. Det finns ingen känd teknik på jorden som har kapaciteten att komma undan spårningssystemet.

På inspelningen hörs piloterna prata med varandra i upphetsad förvåning över vad det är de bevittnar. Ett flygande föremål som tycks kapabelt att utföra helt otroliga manövrar.

Amerikanska försvaret är hemlighetsfullt

Så vad säger amerikanska försvaret om filmen? För att summera kan man väl säga att de säger så lite som möjligt. Bortsett från att de bekräftat att videon är äkta har de inte lämnat några kommentarer i övrigt. Så hur trovärdig är filmen? En del information har tagits bort från filmen, till exempel exakt var och när det har filmats. Kanske hade den informationen bidragit med variabler som tillfört någonting till diskussionen. Vad som står klart är att filmen visar upp teknik som inte är känd för allmänheten. Om det sedan verkligen är ett UFO av utomjordisk härkomst vi ser är upp till var och en att spekulera om.

dante