Hur du överlever en UFO-attack

Hur du överlever en UFO-attack

Har du någon gång funderat över om det finns liv därute i den oändliga rymden? Det har miljoner andra människor också gjort. Konspirationsteorierna blomstrar och händelser som den mystiska asteroiden som nyligen passerade jorden ger oss fler frågor än svar. Var det ett besök från ett annat solsystem och var det i själva verket en obemannad scoutingfarkost från yttre rymden? Som vanligt vet vi inte med säkerhet vad det hela rörde sig om. Den stora frågan du och jag skulle behöva ställa oss är kanske om vi kan överleva ett verkligt UFO-besök.

Överlevnadsguide

Det finns överlevnadsguider om det mest tänkbara och otänkbara som skulle kunna hända här på jorden, alltifrån zombieattacker till naturkatastrofer av olika slag. Dock saknas det fiktiva guider om UFON och hur du skulle överleva om det inträffade till exempel en invasion eller en attack. Ett besök skulle för den delen kunna innebära potentiella naturkatastrofer för oss här på jorden. I filmens värld utforskas detta ämne ofta och bakterier från yttre rymden totalförstör såväl atmosfär som allt levande.

Det vore med andra ord klokt att åtminstone i tanken föreställa sig vad en invasion skulle kunna ställa till med och se till så att man har en plan. En god idé är att ta reda på vilken krisberedskap som finns för naturkatastrofer i din kommun. På detta sätt står du bättre rustad inför såväl krig, naturkatastrofer som potentiella UFO-invasioner.

Mat, vatten och värme

De flesta svenskar känner nog inte till att det till exempel är hushållen själva som ska se till att de närmaste har mat vid längre strömavbrott eller krissituationer. Det kan röra sig om en tidsperiod på upp till en hel månad eller mer. I dagens samhälle är detta förmodligen inget man överhuvudtaget tänker på tills vattnet slutar rinna i kranarna och det börjar bli riktigt kallt i bostaden.

Troligen bli det till en början en fördel att ha tillgång till pengar för att köpa sig en plats någonstans eller köpa förnödenheter av de som kan undvara, men valuta kan snabbt bli värdelös. Innan en katastrof är ett faktum kan det vara en god idé att vända sig till Zmarta.se för att hitta det smartaste alternativet för ett mindre lån eller sparande som gör det möjligt för dig att förse ditt hem med ett katastroflager.

Att ha ett litet förråd av buteljerat vatten, tändstickor, ett trangiakök, konserver, frystorkad mat, stearinljus, varma filtar, sovsäckar, tält och kunskap om var kommunens skyddsrum vid till exempel krigssituationer finns är ett måste. Särskilt de som bor i lägenheter eller villor i städerna har inte tillgång till egen mark där man själv kan ha uppfört egna skyddsrum eller kan ta sin tillflykt till en lada full med halm eller nyttja en jordkällare med sommarens skörd. Överlever du en UFO-attack? Har du tillräckligt med förnödenheter för att överleva i månader utan samhällets skyddsnät? Om inte, börja planera.

dante