Allt om ufon

Allt om ufon

Livet i rymden har alltid fascinerat människor, till stor del för att det är många frågor som vi ännu inte har lyckats besvara och kanske aldrig kommer att besvara. Exempelvis om rymden tar slut någon gång, och i så fall, vad finner man där? Finns det liv på andra planeter, intellektuellt liv? Smartare än människor kanske till och med? Utomjordingar och UFON, finns de? Många är helt övertygade om att så faktiskt är fallet. I Sverige klassar man det man inte kan finna en naturlig förklaring till som UFON, detta innebär givetvis inte att utomjordingar snurrar runt i tefat för att spana på oss, det finn det inga bevis för. Däremot innebär det att det är flygande föremål i luften som man inte hittar en naturlig förklaring till och därav väljer man att klassa dessa som ufon.

När många tänker på ufon tänker de på utomjordingar, dock handlar det helt enkelt om oidentifierade flygande föremål och det finns det många av. Väldigt många tror att det finns liv på andra planeter, dock är det inte lika många som tror på att de är gröna och ser ut som utomjordingarna gör i skräckfilmer. I och med att universum är så pass stort som det är finns det stor sannolikhet att liv existerar, men faktum är att utomjordingarna måste ha riktigt snabba rymdskepp för att kunna ta nöjestripper till jorden.

Även i Sverige finns det många rapporter om UFON. Bland annat såg en pojke ett ufo landa i Ångermanland för 60 år sedan.

Många har en bild av att ufon ser ut som den runda typen av ugnsformar i par vända mot varandra. Hos Dollarstore kan du hitta mycket roligt och även om de i dagsläget inte har ugnsformar som påminner om utomjordingar hittar du mängder med olika formar att välja mellan. Hjärtformade ugnsformar finns som exempel tillgängliga och kan förgylla din vardag.

I USA har det under många år varit en ständig UFO jakt som har pågått. Faktum ät regeringen har satsat miljarder med kronor på att identifiera okända flygande föremål och det finns många grupper som specialiserar sig speciellt på att identifiera UFON och även att hålla utkik efter dem. En del av dessa föremål har fångats på bild och USA:s försvarsminister har medgett att man lägger en stor del av budgeten på att låta stridsplan jaga dessa okända föremål upp i rymden igen. Oftast när det kommer till UFO:n är allt mycket hemlighetsfullt och man kan inte läsa mycket om dem i medierna, därför gäller det att göra egen research och därefter bilda sig en uppfattning. Kanske har du sett ett okänt flygande föremål som har fått dig att fundera över huruvida det finns UFO:n eller inte, än så länge finns inga riktiga bevis, men det finns inte heller motbevis.

dante